Om Agrogruppen

AgroGruppen Danmark er en landsdækkende forening af omkring 40 selvstændige revisorer med speciale i landbrug. Gruppen er koblet sammen i et rådgivningsnetværk, der sparrer og udvikler sig sammen, således at der sikres en høj kvalitet af rådgivning til gavn for den enkelte landmand og altid på kundens præmisser.
Der samarbejdes med en række fagkonsulenter landet over på forskellige landbrugsmæssige områder. Det gælder alt inden for det økonomiske og regnskabsmæssige, men også vedrørende miljø og husdyr, planteavl, forsikringer, bygninger, maskiner, jura, generationsskifte og mange andre relevante områder.

AgroGruppen udgiver nyhedsbrevet Landbruget Nu. Nyhedsbrevet udsendes hver 14. dag med synspunkter, faglige indlæg samt links til relevante landbrugs-nyheder. Du kan genlæse alle udsendte nyhedsbreve nedenfor.

Kontakt os

  • Nørreskov Bakke 28, 8600, Silkeborg
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 86 82 16 66
Søhøjlandets Regnskabskontor tilbyder udarbejdelse af regnskaber samt rådgivning indenfor finansiering, skat, driftsøkonomi, budgettering, social rådgivning, ejendomshandler, gårdråd/bestyrelser, miljørådgivning samt planteavlsrådgivning mv.

Copyright © 2020 Søhøjlandets Regnskabskontor. Alle rettigheder forbeholdt