Hvem er vi

Søhøjlandets Regnskabskontor er Danmarks største private rådgivningsfirma inden for landbrug - en revisions- og rådgivningsvirksomhed i kraftig vækst.
Virksomheden, som har hjemsted i Silkeborg, vi er 44 ansatte og ca. 1.450 kunder, hvoraf ca. 80 procent er landbrug, lige fra de helt store brug til deltidsbrug.

Søhøjlandets Regnskabskontor har kunder fra et stort geografisk område i Jylland, men har kunder fordelt i hele landet.
Kundekredsen omfatter alle driftsgrene, både svin, kvæg, fjerkræ, mink og planteavl. Ca. 20 procent af kunderne er mindre og mellemstore virksomheder, så som håndværkere, butiksindehavere m.fl.

Søhøjlandets Regnskabskontor blev etableret som en revisions- og rådgivningsvirksomhed, men ud over den økonomiske rådgivning udføres der også rådgivning inden for en række andre områder, bl.a. miljø, planteavl, strategi, ejendomshandel, generationsskifte og socialøkonomi, herunder dødsbo-behandling.

Virksomheden lægger vægt på at kunne hjælpe med det hele, og trækker andre kompetencer ind ved behov.
Firmaet er under konstant udvikling, altid på kundernes præmisser og med det gode samarbejde som udgangspunkt.

Virksomhedens historie

Firmaet blev stiftet i 2008 af Keld Th. Sloth. Sammen med to ansatte indrettede han Søhøjlandets Regnskabskontor på Nørreskov Bakke i Silkeborg.

Dengang var en del af lokalerne lejet ud. I dag udnytter han al pladsen selv, og han har løbende bygget til med nye kontorfaciliteter, hvorved der er skabt plads til ca. 50 medarbejdere.

Da Keld Th. Sloth etablerede firmaet, var det fordi han kunne se, at der var et behov for noget andet i takt med, at landboforeningernes rådgivningsvirksomheder blev større og større.

Han oplevede, at landmændene blev mere bevidste om, hvad det er for en rådgivning, de ønsker, og han ville gerne differentiere rådgivningen ud fra hvad den enkelte kunde ønsker. Det personlige kendskab og den gensidige tillid var afgørende, og lige siden etableringen har der været stor fokus på service over for kunderne.

Keld Th. Sloth indrettede Søhøjlandets Regnskabskontor i en forhenværende el-forretning på Nørreskov Bakke i Silkeborg. Han købte huset sammen med en investor, og det meste var lejet ud, hvilket han forventede, det skulle blive ved med.

I dag udnytter han al pladsen selv, og han har løbende bygget til med nye kontorfaciliteter, hvorved der er skabt plads til yderligere medarbejdere samt mødefaciliteter.

Kontakt os

  • Nørreskov Bakke 28, 8600, Silkeborg
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 86 82 16 66
Søhøjlandets Regnskabskontor tilbyder udarbejdelse af regnskaber samt rådgivning indenfor finansiering, skat, driftsøkonomi, budgettering, social rådgivning, ejendomshandler, gårdråd/bestyrelser, miljørådgivning samt planteavlsrådgivning mv.

Copyright © 2020 Søhøjlandets Regnskabskontor. Alle rettigheder forbeholdt